به من بگو چرا

فرق چای سیاه‌ سبز و سفید چیست؟

نویسنده:
چای سبز، سفید، سیاه و دیگر انواع چای، همگی از برگ‌های یک گونه گیاه مشترک به دست می‌آیند، اما تفاوت آن‌ها ناشی از اختلاف سطح اکسایشی است که طی فرایند عمل‌آوری بر هر کدام اعمال می‌شود...
چای سبز، سفید، سیاه و دیگر انواع چای، همگی از برگ‌های یک گونه گیاه مشترک به دست می‌آیند، اما تفاوت آن‌ها ناشی از اختلاف سطح اکسایشی است که طی فرایند عمل‌آوری بر هر کدام اعمال می‌شود. زمانی‌که برگ چای چیده می‌شود، شروع به پژمرده شدن می‌کند و پلاسیده می‌شود. قرارگیری در معرض اکسیژن باعث آغاز مجموعه‌ای از واکنش‌های شیمیایی می‌شود که منجر به قهوه‌ای شدن برگ‌ها می‌شود و علاوه بر آن، تولید ترکیبات شیمیایی‌ای را شروع می‌کند که باعث تغییر طعم چای می‌شود.
چای سفید، از جوان‌ترین برگ‌های چای به دست می‌آید که به شکل طبیعی خشک می‌شوند. در نتیجه سطح اکسایش آن‌ها کمترین میزان ممکن است. نام‌گذاری چای سفید ناشی از پرزهای سفید نقره‌ای جوانه‌های نشکفته گیاه چای است که به آن ظاهری سفید می‌دهد، هر چند دم‌کرده‌ی آن به رنگ زرد کم‌رنگ است...



ارسال پیام اشتراک



 
 
 Security code